Mèdia 31/05/2018

Francesc Canosa i Joan Camp posen en marxa el magazín digital 'La Mira'

La publicació ha engegat una campanya de micromecenatge per finançar-se

Ara
1 min
Francesc Canosa i Joan Camps posen en marxa el magazín digital 'La Mira'

BarcelonaExplicar Catalunya des d'una òptica diferent. Aquest és l'objectiu de 'La Mira', una nova publicació digital impulsada per Joan Camp, que exercirà d'editor, i Francesc Canosa, que en serà el director. Per posar-la en marxa, els responsables han engegat un projecte de micromecenatge a la plataforma TotSuma que vol aconseguir 15.000 euros en 44 dies. Des que es va iniciar la campanya, fa una setmana, han recaptat més de 6.400 euros, gairebé la meitat de la quantitat desitjada.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons els responsables de la iniciativa, 'La Mira' pretén explicar Catalunya "d'una altra manera", i per això es volen centrar en històries de "no actualitat" que no solen aparèixer als mitjans habituals. El periodista Francesc Canosa encapçalarà aquest nou projecte, que ocuparà el "buit existent" en l'àmbit de l'anomenada 'no-ficció', un terreny periodístic "poc cultivat" a Catalunya que explica històries "amb profunditat".

La redactora en cap serà Magda Gregori, periodista i politòloga que ha encapçalat diferents projectes periodístics i que actualment col·labora en mitjans de premsa escrita i televisió.

stats