Mèdia 19/04/2013

Gwyneth Paltrow, la més odiada de Hollywood

La revista 'Star' la situa al capdamunt d'una llista en què la segona, per pocs vots, és Kristen Stewart

Joan Callarissa
1 min
Gwyneth Paltrow, la més odiada  de Hollywood

Les llistes arrasen Hollywood any rere any. I quan diem arrasen no és en va, perquè n'hi ha de molt cruels. La dels famosos més odiats que ha publicat la revista Star és una d'aquestes llistes i enguany situa com a més odiada l'actriu Gwyneth Paltrow. Un fet que podria ser molt perjudicial per a la seva carrera, ja que l'atracció del públic és una de les claus a l'hora de rebre papers protagonistes.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

La revista no detalla els motius pels quals la gent l'odia. Però no seria estrany que el seu estil de vida tranquil i saludable -ha signat llibres que inviten a viure així- potser no hagi encaixat entre el públic nord-americà, que l'ha condemnat a encapçalar la llista.

La segona de la llista ha estat una noia que no para d'acaparar portades però que no agrada a ningú. Ni per com vesteix ni per com actua en la seva vida privada -els paparazzis de Hollywood no la deixen en pau-. No obstant, és molt possible que el fet que posés les banyes a l'actor Robert Pattinson -un dels més desitjats per les jovenetes- l'hagi transformat en un blanc justificat de la ira dels lectors de Star .

Al tercer lloc hi ha la cantant i actriu Jennifer Lopez. En la classificació també hi ha altres personatges del món de la música com Madonna, Justin Bieber i Taylor Swift, barrejats amb els intèrprets Anne Hathaway, Ashton Kutcher i Angelina Jolie. El maltractador Chris Brown també ha sortit a la llista.

stats