Publicitat
Publicitat

Un 'hacker' va filtrar les dades laborals de la Corporació

Un presumpte hacker ha estat el motiu esgrimit per la direcció de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA) per explicar que dijous es filtressin documents amb dades salarials de tots els treballadors de TV3 i Catalunya Ràdio. Els fulls de càlcul incloïen també una estimació sobre què costaria l'acomiadament de cada treballador el 31 de desembre, aplicant els supòsits de la reforma laboral (20 dies per any treballat, amb un màxim d'un any d'indemnització). Els comitès d'empresa van considerar que això era indicatiu que es preparava un ERO, contràriament al que havia assegurat diverses vegades Brauli Duart, president de l'ens, que ahir ho va repeteir en una reunió amb els representants dels treballadors. Segons Duart, aquesta dada està inclosa per defecte en els fulls de càlcul.

La CCMA investiga amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra l'origen de la filtració, que es va fer accedint al compte de correu de Duart.

El comitè d'empresa de TV3 lamentava ahir en un comunicat "la política salarial desequilibrada i injusta constatada amb la filtració i que fa anys que s'arrossega al marge de les negociacions col·lectives i del conveni". El comitè de Catalunya Ràdio anava més enllà i anunciava que presentarà denúncia a Inspecció de Treball.

Més continguts de

PUBLICITAT
PUBLICITAT