‘Ho tornarem a fer’, el llibre de Jordi Cuixart, amb l'ARA

A partir d’aquest dissabte, 20 de juliol, a la venda al teu quiosc

“Ho tornarem a fer”. Amb aquesta frase, Jordi Cuixart, president d’Òmnium Cultural, ha titulat el llibre que estarà a la venda a partir d’aquest 20 de juliol a tots els quioscos del país. 

Jordi Cuixart, després de més de 600 dies a la presó per haver cridat a la participació en la manifestació pacífica del 20-S i en el referèndum de l’1 d’Octubre, presenta en un llibre un manifest personal i col·lectiu, vital i polític, després de tots aquests mesos de presó injusta i de 52 sessions al “judici a la democràcia” del Tribunal Suprem. 

Un manifest emocionat però rigorós, directe i valent, que ens convida a perdre la por i a exercir a consciència les llibertats fonamentals amenaçades als Països Catalans i arreu del món. 

El llibre comença amb una nota de l’autor, el mateix Jordi Cuixart, i segueix amb el pròleg de Jamila Raqib, directora executiva de la Institució Albert Einstein dels Estats Units, fundada el 1983 per Gene Sharp i dedicada a promoure l’estudi i l’ús de l’acció no-violenta. 

El llibre té diversos capítols dedicats a diferents punts de la repressió que està patint el mateix Jordi Cuixart i la resta de presos polítics, fins al punt d’animar la ciutadania a no abaixar el cap contra la repressió i seguir lluitant de manera no-violenta. 

El llibre acaba amb una frase de Clara Alzina: “ L’important de debò no és el nosaltres que érem, sinó el nosaltres que serem”. 

El llibre es podrà aconseguir amb el diari ARA a tots els quioscos a partir del 20 de juliol per només 9,5 euros

Com pots aconseguir la promoció al quiosc?

Per adquirir la promoció hauràs de presentar al quiosc el cupó* situat a la part inferior de la contraportada del diari, disponible només els dies de venda.

*Si ets subscriptor digital et podràs descarregar el cupó a l’Espai del Subscriptor.