TELEVISIÓ
Mèdia 14/12/2010

Gabilondo: "No tinc cap dubte que acaba el meu temps com a conductor de grans programes"

El presentador és un dels perjudicats pel tancament de CNN+

Laia Altarriba
1 min

BarcelonaA Iñaki Gabilondo no l'ha sorprès l'anunci que va fer PRISA divendres passat que a finals d'any tanca el canal CNN+. Ho ha dit en recollir el premi a la Llibertat d'Expressió 2011 de la Fundació 1º de Mayo, de CCOO. A la cerimònia, el veterà periodista ha explicat que, un cop es va consumar la venda de Cuatro a Telecinco, "quedava ja força assenyalat el futur de CNN+".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Però tot i que no estigui sorprès, això no exclou que Gabilondo estigui visquent "una situació molt amarga", com va reconèixer ell mateix. Aquest malestar no només té a veure amb la "preocupació" pel futur dels seus companys de CNN+, sinó perquè no té cap dubte que arriba al final de la seva carrera periodística: "Tinc la sensació que acaba la meva vida professional, no tinc cap dubte que finalitza el meu temps com a conductor de grans programes".

Més enllà de valorar la seva situació, Gabilondo lamenta que les "realitat finacneres" estiguin "imposant doctrines i doblegant la voluntat popular" a les democràcies. A més, critica les mesures contra la crisi econòimca que s'estan impuslant a Europa com si fossin "tècnicament inexorables" quan, tal i com ho entén ell, es tracta d'"ideologia pura".

L'entrega del premi es va fer aquest dilluns al vespre.

stats