Mèdia 04/03/2019

Israel atura la venda d'entrades d'Eurovisió per irregularitats

S'ha detectat que els 300 millors seients del festival han anat a parar mans de famosos

Ara
2 min
Imatge de la primera semifinal d'Eurovisió 2018

BarcelonaLa celebració d'Eurovisió a Israel suma un nou entrebanc. La televisió pública del país, Kan, ha anunciat que atura la venda d'entrades per al festival, que va començar dijous passat, després de detectar diverses irregularitats. L'emissora pública assegura que ha detectat que els tiquets per als 300 millors seients del festival han anat a parar a famosos del món dels mitjans i els esports, incloent-hi els mateixos amfitrions, en comptes de distribuir-se entre el públic general.

Les entrades van sortir a la venda dijous passat únicament a través del portal digital Leean, al qual Kan ha demanat que aturi les vendes fins a esbrinar què ha passat i solucionar les irregularitats i deficiències. Kan ha admès que va haver-hi intents d'interferir en el procés de venda i que 300 dels millors llocs (valorats en milers d'euros) es van vendre a famosos, entre els quals dos dels amfitrions de la gala, Erez Tal i Asi Azar. La televisió pública assegura que aquestes vendes es van fer "en completa contradicció amb les instruccions del consell de directors de Kan". Fonts pròximes als presentadors han explicat que consideren que no han fet res malament perquè van pagar el preu complet de les entrades.

Per la seva banda, el portal Leean ha indicat que simplement van seguir les instruccions de la televisió pública, que va demanar que es reservessin seients per als seus convidats.

Les entrades van sortir a la venda amb preus que oscil·laven entre els 75 i els 500 euros i en dues hores es van esgotar tots els tiquets per a la gran final, que tindrà lloc el 18 de maig a Tel Aviv. En canvi, encara queden entrades per a les dues semifinals –el 15 i el 16 de maig– i els assajos.

stats