Mèdia 22/09/2017

Multa de 10.000 euros a Jiménez Losantos per haver dit que Carolina Bescansa va portar el seu nadó al Congrés "dopat"

El jutge ho considera una intromissió a l'honor de la diputada de Podem

Ara
1 min
El periodista Federico Jiménez Losantos ha sigut sancionat en diverses ocasions per insultar personatges públics.

BarcelonaEl jutjat de primera instància número 7 de Madrid ha imposat una multa de 10.000 euros a Federico Jiménez Losantos i al seu portal 'Libertad Digital' per una "intromissió il·legítima al dret a l'honor" de Carolina Bescansa. La diputada de Podem l'havia denunciat després que, el 20 de gener de l'any passat, el periodista insinués al seu programa d'EsRadio que havia drogat el seu fill de cinc mesos abans de portar-lo al Congrés en l'inici de la passada legislatura.

"Potser el nen anava dopat, perquè des de les nou del matí fins a les quatre de la tarda el nen va estar aguantant els flaixos sense posar-se a plorar... Potser és que feien com abans: el xumet amb anís, o el vàlium, i el nen a dormir, grogui. Si hi hagués un servei social li retiraria la custòdia a aquesta senyora per mala mare, per maltractament infantil", va dir Losantos.

Dies més tard, Losantos va tornar a parlar del nen: "Pobre bebè de la Bescansa, deu ser en algun contenidor, perquè ja no l'han tornat a ensenyar. No sé que en deuen haver fet. El deuen haver donat en adopció".

A més de la multa, la sentència obliga EsRadio a retirar aquests continguts de la seva web i a publicar-hi una notícia sobre la decisió judicial.

stats