Mèdia 07/10/2017

Joan Maria Pou presentarà el nou espai 'Cases d’algú' a TV3

L’espai, que de moment no té data d’estrena, tindrà com a centre neuràlgic una caravana que, en cada capítol, s’instal·larà en un punt diferent de Catalunya

2 min
Joan Maria Pou presentarà el nou espai ‘Cases d’algú’ a TV3

Joan Maria Pou ha fitxat per TV3. El periodista es posarà al capdavant de Cases d’algú, un nou programa de la televisió pública -inspirat en un format d’origen belga- en què coneixerà turistes que visitin Catalunya i després conviurà durant uns dies a casa seva, al seu país d’origen.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L’espai, que de moment no té data d’estrena, tindrà com a centre neuràlgic una caravana que, en cada capítol, s’instal·larà en un punt diferent de Catalunya. Allà hi entraran turistes d’arreu del món i Pou “intentarà superar barreres idiomàtiques i culturals” per conèixer-los millor i descobrir les seves històries, diu TV3. Al final de la conversa, Pou demanarà als seus interlocutors si el convidarien a casa seva, i això donarà pas a la segona part del programa, en què efectivament el presentador viatjarà fins al país corresponent i s’instal·larà durant uns dies a casa de les persones que hagi conegut dins la caravana. D’aquesta manera, explica la cadena, “els espectadors descobriran, a través de la particular mirada de Joan Maria Pou i dels seus amfitrions, aspectes desconeguts dels països visitats i, al mateix temps, realitats molt diverses emmarcades en paisatges de tot el món”.

Segons TV3, rodar Cases d’algú ha suposat “tot un repte a nivell de producció”, ja que ha calgut entrevistar més de 300 turistes i viatjar a una quinzena de països. L’espai, una producció de TV3 amb DLO Producciones i Alça Manela, suposarà el debut de Pou com a presentador a la televisió pública, una feina que compaginarà amb les narracions dels partits del Futbol Club Barcelona a RAC1. El periodista va abandonar el programa No ho sé, també de l’emissora privada, al final de la temporada passada perquè volia emprendre “nous projectes professionals”.

stats