Mèdia 07/10/2017

Joan Maria Pou presentarà un programa a TV3

A 'Cases d'algú' parlarà amb turistes que visitin Catalunya i després passarà uns dies a casa seva

Ara
2 min
Joan Maria Pou

BarcelonaJoan Maria Pou ha fitxat per TV3. El periodista es posarà al capdavant de 'Cases d'algú', un nou programa de la televisió pública –inspirat en un format d'origen belga– en què coneixerà turistes que visitin Catalunya i després conviurà uns dies a casa seva, al seu país d'origen.

L'espai, que de moment no té data d'estrena, tindrà com a centre neuràlgic una caravana que, en cada capítol, s'instal·larà en un punt diferent de Catalunya. Allà hi entraran turistes d'arreu del món, i Pou "intentarà superar barreres idiomàtiques i culturals" per conèixer-los més bé i descobrir les seves històries.

Al final de la conversa, Pou demanarà als interlocutors si el convidarien a casa seva, i això donarà pas a la segona part del programa, en què efectivament el presentador viatjarà fins al país corresponent i s'instal·larà uns dies a casa de les persones que hagi conegut dins la caravana. D'aquesta manera, diu TV3, "els espectadors descobriran, a través de la particular mirada de Joan Maria Pou i dels seus amfitrions, aspectes desconeguts dels països visitats i, al mateix temps, realitats molt diverses emmarcades en paisatges de tot el món". En paraules del presentador, 'Cases d'algú' ofereix l'oportunitat de compartir "un trosset de vida de gent interessant de tot el món".

Joan Maria Pou entrevista una parella de turistes dins la caravana de 'Cases d'algú'

Segons la cadena, rodar 'Cases d'algú' ha suposat "tot un repte pel que fa a la producció", ja que ha calgut entrevistar més de 300 turistes i viatjar a més de 15 països. L'espai, una producció de TV3 amb DLO Producciones i Alça Manela, suposarà el debut de Pou a la televisió pública, una feina que compaginarà amb les narracions dels partits del Barça a RAC1. El periodista, que anteriorment havia presentat els programes esportius 'Primer toc' i 'Tu diràs' de l'emissora privada, va abandonar el programa 'No ho sé', també de RAC1, al final de la temporada passada perquè tenia "nous projectes professionals". En l'àmbit televisiu havia col·laborat en el programa de TV3 'El club' i va presentar 'Veu i vot' a 8TV.

stats