'Joc de trons' no tornarà a Girona

Segons 'El Punt Avui', la decisió ve motivada per la trama de les dues últimes temporades de la sèrie

Les càmeres de 'Joc de trons' no tornaran a Girona. Segons avança aquest dimarts el diari 'El Punt Avui', fonts properes a la producció asseguren que la ciutat catalana no formarà part dels escenaris de la sèrie durant la setena i la vuitena temporada, les últimes que l'HBO té previst produir.

La decisió –que la cadena encara no ha oficialitzat i que de moment l'Ajuntament no confirma ni desmenteix– estaria motivada únicament per les trames d'aquests nous capítols, en què no està previst que apareguin els espais que s'han recreat a Girona, com ara la ciutat de  Braavos o alguns punts de King's Landing. L'equip de  'Joc de trons' havia explicat en  un vídeo fet públic abans de l'inici de la temporada que s'havia sentit molt ben acollit a la ciutat. "És un escenari perfecte per a 'Joc de trons'", deia l'actor Tom Wlaschiha, que interpreta el personatge de Jaqen H'ghar.

De moment, l'HBO no ha anunciat on rodarà les dues pròximes temporades de 'Joc de trons', però durant les últimes setmanes un equip de la sèrie ha estat buscant possibles localitzacions a l'illa de Tenerife. Tampoc no se sap si tornarà a Canet de Mar i a Peníscola, on també es van rodar algunes seqüències de la sisena temporada.

Els responsables de la sèrie tenen intenció de rodar-ne només dues temporades més, que a més serien més curtes que les anteriors: la setena tindrà set episodis, i la vuitena i última només sis.