Ràdio
Mèdia 07/04/2013

Jordi Basté seguirà presentant 'El món a RAC1' la temporada vinent

El presentador ha renovat el contracte amb l'emissora després d'haver situat el programa com el més escoltat a Catalunya

Ara
1 min
Basté explica les variacions de la corrupció.

Barcelona'El món a RAC1' continuarà en mans de Jordi Basté durant la propera temporada. Segons avança avui 'La Vanguardia' i tal com ha confirmat posteriorment el mateix programa a través de Twitter, el presentador ha renovat el seu contracte amb l'emissora per a un any més, i mantindrà per tant les regnes de l'espai com a mínim fins al juliol del 2014. El presentador ha utilitzat la mateixa xarxa social per mostrar-se "feliç per la responsabilitat de continuar al capdavant" del programa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Basté, que havia arribat a RAC1 el 2004 per presentar el programa esportiu nocturn 'Tu diràs' –hereu del 'No ho diguis a ningú' que havia conduït fins llavors a Catalunya Ràdio–, va fer el salt a la franja matinal el setembre del 2007, en substitució de Xavier Bosch. Des de fa un any, 'El món a RAC1' és el programa de ràdio més escoltat a Catalunya, i l'última onada de l'EGM li atorgava, al novembre, 544.000 oients, la xifra més alta obtinguda mai per un espai radiofònic al país.

stats