Mèdia 01/12/2021

Jordi Finazzi, nou director de Ràdio Barcelona i SER Catalunya

Substitueix Jaume Serra, que ara serà delegat de Prisa Media a Catalunya

ARA
2 min
D'esquerra a dreta, Jordi Finazzi, nou director de SER Catalunya; Ignacio Soto, director general de SER; i Jaume Serra, delegat de Prisa Media a Catalunya

Jordi Finazzi (Girona, 1965) s'ha convertit en el nou director de Ràdio Barcelona i SER Catalunya després de prendre possessió del càrrec en un acte de traspàs de poders que ha tingut lloc a l’estudi Toresky de l'emissora. Finazzi, llicenciat en administració i direcció d'empreses, agafa el relleu de Jaume Serra, que després de tres anys al capdavant de les dues emissores es converteix en delegat de Prisa Media a Catalunya.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

En l'acte de presa de possessió del càrrec, Finazzi, que fins ara exercia de director de la SER a Cantàbria, ha assegurat que el seu somni era tornar a Catalunya amb Ràdio Barcelona, "una emissora que sempre ha marcat el pas". El nou director s'ha compromès a “treballar amb tot l’esforç” i a aportar “confiança, il·lusió i valor, tenint cura dels oients, del talent del personal i de la imatge de l’empresa”. A més, ha recordat que les transformacions no són ràpides i que l'emissora haurà de prendre decisions arriscades.

Per la seva banda, Serra, que fa més de 30 anys que està vinculat a la SER, ha definit Finazzi com “un gran apassionat de la ràdio que acumula molts anys de coneixement i que manté la curiositat". "Un home amb gran capacitat de treball, que és equilibrat, assequible i molt bona persona”, ha dit. L'acte també ha comptat amb la presència del director general de SER, Ignacio Soto, que ha assegurat que veu “un futur optimista per a la ràdio". "L’àudio és tendència a nivell mundial. A més, hi ha una relació de confiança amb l’oient que cap altre mitjà supera, la tecnologia no canibalitza sinó que suma, la ràdio ha sigut el mitjà més espavilat. I també és el més confiable a tot Europa”, ha afegit.

stats