Mèdia 12/02/2016

José Mota torna al ‘prime time’ de La 1 amb noves imitacions

1 min
José Mota torna al ‘prime time’ de La 1 amb noves imitacions

La segona temporada del programa d’humor José Mota presenta... arriba avui a les deu del vespre a La 1. L’humorista torna a Televisió Espanyola amb nous gags i números musicals que parodien l’actualitat. En aquesta nova entrega, Mota encarnarà personatges coneguts pels seus seguidors com el Jefe, el Mago Andamyo, el Bombero i el Director del Colegio, entre d’altres.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A aquestes imitacions se sumaran les incorporacions de personatges com la Martillos, una cantant de coplas que entrevistarà diversos convidats a la secció El rincón de la Martillos. El seu primer entrevistat serà el president de Corea del Nord, Kim Jong-un, que acabarà la conversa cantant una copla. El programa també sumarà un nou espai titulat Descargas ilegales, en què Mota interpretarà personatges de pel·lícules quan no són a les escenes dels films.

Com en la primera temporada, el xou d’humor inclourà imitacions de programes i sèries televisives. Així, Mota parodiarà l’espai de La 1 En la tuya o en la mía, que condueix Bertín Osborne, el concurs Saber y ganar i les sèries El Príncipe, Mar de plástico i Narcos.

De fet, el primer capítol d’aquesta nova entrega tindrà nombroses referències a programes de televisió. José Mota presenta... oferirà esquetxos sobre els espais Constructor a la fuga, Cazador de refranes, Planeta Callejas i Narcos. La primera temporada del programa de José Mota es va estrenar fa un any. De mitjana, el xou va aconseguir a Espanya més d’un milió d’espectadors i un 11% de quota de pantalla. N.J.

stats