Mèdia 16/11/2021

Kiko Rivera es fa un tatuatge de sis línies amb cinc faltes

1 min
EL tatuatge de sis línies mab cinc faltes de Kiko Rivera

El fill del difunt Paquirri i de la condemnada Isabel Pantoja, Kiko Rivera, no té bon ull per triar les companyies -cosa que segurament deu haver heretat de la seva mare- ni tampoc els tatuadors. Dijous presumia de tatuatge a Twitter amb una imatge del seu braç -aixella inclosa- en què es podien llegir les sis línies que li va escriure a la pell el seu "amic Diego Tatoo".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Tot i l'alegria de Rivera, que es mostrava cofoi amb la novetat, aviat va caure sobre ell el pes de l'ortografia, una branca de la gramàtica que alguns dels seus followers dominen. Els tuitaires van recriminar-li cinc faltes en la frase d'autoajuda que s'ha tatuat, de només sis línies.

El seu amic Diego es va deixar tots els accents -cinc en total- que hi ha a: " Cuando quieras emprender algo habra mucha gente que te dira que no lo hagas, cuando vean que no te pueden detener te diran como lo tienes que hacer y cuando finalmente vean que lo has logrado diran que siempre creyeron en ti ". Rivera, en comptes d'enfadar-se amb el tatuador, ho va fer amb els tuitaires. Els va dir " imbeciles ", sense accent.

stats