Promoció
Mèdia 31/08/2021

L’ARA ofereix el llibre que explica la història dels 15 anys del programa 'Polònia' de TV3

‘El llibre blanc del Polònia’ es pot aconseguir a la botiga web de l’ARA i als quioscos de les demarcacions de Barcelona, Tarragona i Girona del 25 d’agost al 7 de setembre

1 min
Portada d' "El llibre blanc de Polònia"

L’ARA ofereix El llibre blanc del Polònia, que explica la història dels 15 anys del programa Polònia, de TV3, a través de nombroses anècdotes, fotografies inèdites i reflexions de tots els membres de l’equip. A les seves pàgines hi trobareu informació de com s’ha fet Polònia, les diverses etapes que ha viscut i la dificultat de mantenir-se tants anys unint els criteris que són marca la casa: qualitat, equilibri i transgressió. 

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El llibre explica la gestació i l’estrena del primer programa, els titulars més celebrats, el treball ingent dels guionistes, la preparació dels musicals més mítics i fins i tot les picabaralles amb alguns dels personatges parodiats. És un homenatge al programa Polònia, i també un reflex de la història política i social dels últims quinze anys dels catalans i catalanes. Hi participen alguns dels personatges que han sigut imitats: Artur Mas, Carme Ruscalleda, David Fernàndez, Jordi Cuixart, Empar Moliner, Jordi Basté, Mònica Terribas, Pablo Iglesias, José Montilla i Pere Aragonès, entre d’altres.

 Coeditat per Minoria Absoluta, TV3 i Ara Llibres, El llibre blanc del Polònia es pot obtenir per 24,90 euros en aquest enllaç i als quioscos de les demarcacions de Barcelona, Tarragona i Girona del 25 d’agost al 7 de setembre.

stats