Mèdia 19/12/2013

La tele que ens espera: Rueda, Pausini i O'Toole i Fontaine

Aquests són els noms propis de les graelles d'avui

Joan Callarissa
2 min

BarcelonaTres focus sobre la televisió d'avui:

  • 'Cinema 3' [33 / 22:05 hores] s'acomiada avui de Peter O'Toole i Joan Fontaine, desapareguts aquesta setmana. El programa, a més, avança l'estrena més polèmica de l'any, 'Nymphomaniac', de Lars von Trier. També entrevisten l'equip d''Ismael', una pel·lícula rodada a Catalunya dirigida per Marcelo Piñeyro i protagonitzada per Belén Rueda, Mario Casas i Sergi López. També emetran un reportatge sobre 'Gente en sitios' amb entrevistes al director Juan Cavestany i els actors Tristán Ulloa, Carlos Areces i Martiño Rivas. En l'espai, es pararà especial atenció a les estrenes que vénen dels EUA: 'La vida secreta de Walter Mitty', 'El lobo de Wall Street', 'Her' i 'La gran estafa americana'.
  • 'Torres y Reyes' [La 2 / 22:50 hores], el 'talk-show' sobre la vida després d'Internet presentat en directe per Mara Torres i Joaquín Reyes, aborda aquesta setmana el debat titulat 'La rebelión de las cosas, objectes que es connecten entre si i adquireixen vida pròpia per fer la vida més fàcil. S'estima que el 2020 hi haurà de més de 50.000 milions d'objectes connectats a Internet que s'han de controlar sense la intervenció directa de les persones. En l'entrevista, hi haurà l'actriu Belén Rueda, que estrena la pel·lícula 'Ismael'. El tancament musical el posarà el cabaret argentí 'Las reinas del marabú', que s'estrena a Madrid després de triomfar a Buenos Aires.
  • Va apadrinar l'estrena del programa a l'abril de 2012 i ara torna per fer realitat el somni d'una de les seves admiradores i compartir en exclusiva amb els espectadors el seu nou treball després de 20 anys de carrera en el món de la música. Laura Pausini visita avui el plató de "Hay una cosa que te quiero decir" [Telecinco / 22:00 hores], espai que Jorge Javier Vázquez condueix a les nits de Telecinco.
stats