Mèdia 03/12/2013

La tele que ens espera: el Chamarito, Santa Maria d'Oló i el cuiner de 'La mañana'

Aquests són els nostres protagonistes de la televisió d'avui

Joan Callarissa
2 min

BarcelonaTres recomanacions de la televisió d'avui:

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

'Vendes a lo grande' és el reportatge que emet 'Comando actualidad' avui a les 22:30 hores a La 1. La peça explica l'activitat d'empreses en què més de la meitat de la seva activitat es concentra en aquests dos últims mesos de l'any. Produeixen allò que arribarà als mercats per Nadal, i que en molts casos dupliquen els seus preus. Entre d'altres, mostren l'exemple de Raquel, que és ramadera. Quan s'acaba el ple al Parlament de la Rioja va corrent a la seva explotació per ajudar a parir les ovelles, que en aquests dies estan en plena explosió de natalitat per assortir de bens el mercat. Els seus són propis de la zona i molt valorats. Són de la varietat Chamarito.

A les 22:30 hores, TV3 presenta un nou capítol d''El foraster', un programa d'humor en què Quim Masferrer, un monologuista ambulant, recorre Catalunya a la recerca del "paisatge humà" dels pobles de menys de mil habitants. En aquesta edició visita Santa Maria d'Oló, a la comarca del Bages. Santa Maria d'Oló és un poble dividit en dues parts, la part nova a baix i la part vella, a dalt. Un poble que puja i baixa, i amb un dels carrers més costeruts de Catalunya. A dalt, el foraster coneixerà un savi, el Ramon, i un amant dels 4L i els viatges de noces. I a baix coneixerà els Vola, uns germans famosos al poble perquè van regalar una burra, de nom Deisi, a la seva mare.

A les 21:50 hores, TV3 presenta una nova edició de l'"APM?", en què en Peyu visitarà Camprodon, on descobrirà uns contenidors molt inquietants. A més a més, el cuiner de 'La mañana de la 1' de TVE, Sergio González, s'enfrontarà a les seves pròpies pífies en el 'Pressing APM'; hi haurà una nova edició d''APM? Sessions'; el president Mas visitarà el plató de 'Qui vol ser independent?'; Sandro Rosell serà el 'Cavaller fosc'; es presentarà la 'Superpregunta de la Consulta', i es farà un homenatge a 'Cinema 3'.

stats