Mèdia 11/01/2016

Laia Servera s’estrena com a presentadora d’un renovat ‘Info K’

1 min
Servera treballa al programa des que va engegar, el 2001.

L’ Info K es renova avui. El programa informatiu del canal Super3 adreçat als joves canvia la seva imatge gràfica, sintonia i plató, tot i que la novetat més rellevant és la nova presentadora: Laia Servera, que coneix de sobres el programa, ja que n’ha sigut l’editora i està vinculada a l’ Info K des que es va posar en marxa, l’any 2001. La periodista compaginarà la conducció de l’informatiu amb les tasques que ja desenvolupava d’edició. Anteriorment presentava el programa Jordi Gil i en temporades precedents ho van fer Mireia Segú i Núria Solé.

Inscriu-te a la newsletter series Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Un altre canvi que viurà el programa és el de la seva ubicació a la graella. A partir d’avui, es podrà veure a les set del vespre, és a dir, mitja hora abans de l’habitual. El canal manté l’espai Info eKonomia els dimarts, després de l’ Info K, amb el qual es repassen conceptes econòmics, però explicats de manera entenedora per als nens.

La renovació del plató que es pot veure des d’avui va més enllà de la qüestió merament estètica. El nou estudi suma un espai per a entrevistes i comptarà amb una finestra gegant que dóna a l’exterior, de manera que es podrà veure quin temps fa mentre dura el programa o bé les connexions que es facin des de fora del plató. A més, es farà servir realitat augmentada per explicar de manera més pedagògica les qüestions tractades al programa.

stats