Televisió
Mèdia 10/03/2015

'Las aventuras del capitán Alatriste' torna a patir un canvi d'horari i començarà a les 23.45h

La sèrie de Telecinco protagonitzada per Aitor Luna s'endarrereix 15 minuts des d'aquest dimecres per manca d'audiència

Ara
1 min
gggg

BarcelonaLa cadena principal de Mediaset ha liderat els dos primers mesos de 2015 gràcies a formats com 'Gran Hermano VIP', 'Sálvame deluxe' o 'El programa de Ana Rosa'. En canvi, la ficció de 'Las aventuras del capitán Alatriste' no aconsegueix millorar el seu posicionament a la nit dels dimecres. Telecinco va apostar per aquesta sèrie però l'audiència no l'ha acompanyat. L'espai ha patit un parell de canvis d'hora d'emissió per intentar captar els espectadors i a partir d'aquest dimecres, començarà més tard que mai, a les 23.45h.

'Alatriste' es va estrenar el passat 7 de gener i va aconseguir un 13,4% de 'share' a Espanya, contra el 18,1% que va marcar el primer capítol d''Algo que celebrar' (Antena 3). Després de veure els resultats, Telecinco va decidir emetre 'Gran Hermano VIP: Última hora' abans de la ficció per intentar arrossegar els seguidors del 'reality'. Per aquest motiu, la sèrie es va programar a les 23.00h, tot i que, finalment, la seva emissió es va endarrerir fins a les 23.30h. L'episodi de la setmana passada, tanmateix, només va reunir un 5,7% de quota de pantalla, aproximadament la meitat que la primera vegada. La cadena llença la tovallola amb la sèrie i, des d'aquest dimecres, 'Alatriste' serà a les 23.45h, passant a formar part del 'late time' en comptes del 'segon prime time' on estava programada fins ara.

En tot cas, els seguidors de la sèrie podran veure finalitzar les trames: Mediaset Espanya ja té tota la sèrie gravada i no vol cancel·lar la seva emissió.

stats