EL RADAR
Mèdia 09/03/2014

LaTdP.cat es transforma en Weloba per parlar del Barça al món

Joan Callarissa
2 min

Joaquim Maria Puyal va anunciar ahir, abans de la transmissió del partit del Barça a Valladolid a través de Catalunya Ràdio, el naixement de la web Weloba.cat, un mitjà en català, castellà i anglès que pretén ser útil als milions de seguidors que té el Barça arreu del món. El periodista va explicar que la “bona acollida” de la seva web d’informació blaugrana LaTdP.cat “entre la culerada ” ha portat el mitjà a fer “un pas endavant” i canviar de nom per mirar “al futur”. La nova web es diu Weloba.cat, un domini que ja és l’oficial i al qual es redirigeix els usuaris que escriuen LaTdP.cat al navegador. El nom escollit sintetitza la frase en anglès “ We love Barça ”.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons va explicar Puyal, amb aquest “pas multilingüe” LaTdP “creix i es fa gran” per convertir-se en aquest “nou mitjà”, que té “moltes limitacions” però també compta amb “molta ambició”. Puyal va demanar als seus oients de Catalunya Ràdio que no demanessin explicacions a cap mitjà ni grup mediàtic pel que es publiqui a Weloba.cat. “És responsabilitat només d’un grup de professionals”, va dir, que són “emprenedors”. El locutor va recordar que aquesta web “no és l’oficial del Barça” i que “de moment” estarà disponible en aquests tres idiomes. També va afirmar que la reformulació de LaTdP per la qual han apostat ell i els seus companys “fa pioner el Barça també en això”.

La nova web, que ha canviat d’imatge respecte a LaTdP, té una carta manuscrita de Puyal en què s’explica que la pàgina vol ser “un punt de trobada de barcelonistes de tot el món”. “Ara volem obrir-nos al món i orientar el nostre esforç també cap a la globalitat, pensant en tots els barcelonistes que, siguin o no catalans, viuen en qualsevol lloc del planeta”, escriu Puyal en la missiva.

stats