Mèdia 03/04/2015

Lily Rose, filla de Johnny Depp, debuta amb 15 anys

J.c.
2 min
Lily Rose, filla  de Johnny Depp, debuta amb 15 anys

BarcelonaSer fill d’un actor o una actriu de Hollywood és un passaport directe a tenir mil oportunitats laborals, tant en el camp de la publicitat com en el de la interpretació o el de la televisió, que aplega els anteriors i encara més. Potser per això Lily Rose ja ha començat a promocionar-se davant les càmeres de les quals la protegien els seus pares de petita, quan se la van emportar a viure a França perquè creixés sense flaixos. Ara, als 15 anys -consideren que la menor ja ha crescut prou?-, la filla gran de Johnny Depp i Vanessa Paradis ha posat per primer cop en un photocall a l’entrada d’una desfilada de Chanel, un dels millors aparadors per ser contractat hores després.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Així doncs, dimarts va ser el primer cop que la primogènita del fallit matrimoni Depp Paradis es posava davant de les càmeres. Una situació que als 15 anys no és gaire habitual -la majoria de fills de ho fan als 18- i que podria ser que l’adolescent hagi propiciat com a agraïment perquè la seva mare és imatge de la marca des de fa dècades.

Sigui per gratitud o per fer calaix, la noia es mostra segura davant dels flaixos. I no és estrany, ja que els seus pares porten anys sent carn de paper cuixé. Es tracta d’una circumstància que, de moment, Lily Rose ha disfrutat molt i patit poc. Ser filla de Depp li ha servit, entre altres coses, per treballar en produccions com Tusk, la primera entrega de la trilogia de Kevin Smith, de la qual també forma part Yoga hosers, en què també apareix. Ser filla de Paradis potser li serveix d’aquí poc per ser imatge juvenil de Chanel als EUA. Si les feines que li surten són totes com aquestes, ¿per què hauria d’esperar per treballar, no?

stats