Mèdia 23/10/2020

El llibre infantil 'La castanyada', amb l'ARA

Es pot aconseguir des d'aquest dissabte fins al 7 de novembre presentant el cupó situat a la part inferior del diari

Ara
1 min
El llibre apropa les tradicions de la Castanyada

BarcelonaCastanyeres, castanyes, moniatos i panellets… Per mantenir vives les tradicions, com ara la castanyada, és imprescindible traspassar-les de grans a petits, sobretot amb la creixent popularitat de festes anglosaxones com Halloween. Una forma de fer-ho és a través d’històries i contes que ensenyin als nens i nenes els elements més característics, divertits i entranyables de les festes populars del país. Per això l’ARA ofereix des d’aquest dissabte i fins al 7 de novembre el llibre infantil La castanyada (La Galera), de l’autora Anna Canyelles, un conte que acosta el temps dels panellets i les castanyes als més petits.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El conte, pensat per a infants a partir de quatre anys, s’ambienta en una celebració familiar de la castanyada. Un dels petits de la casa, el Pau, li demana al seu avi que li expliqui un conte. L’avi li explicarà la història d’ell mateix quan era petit i era un noi molt entremaliat.

Els lectors de l’ARA que vulguin adquirir el llibre de La castanyada, que forma part de la col·lecció Tradicions de La Galera, ho poden fer als quioscos presentant el cupó situat a la part inferior de la contraportada del diari, disponible només els dies de venda. En cas de ser subscriptor digital es podrà descarregar el cupó a través de l’Espai del Subscriptor. El llibre té un preu de 5,95 euros.

stats