Mediapro prepara una sèrie sobre Lola Flores

El projecte, impulsat per les seves filles, vol mostrar les llums i ombres de la vida de l'artista

The Mediapro Studio i la productora Non Stop han començat a desenvolupar una sèrie basada en la vida de la cantant Lola Flores. El projecte compta amb el suport de les dues filles de l'artista, Lolita i Rosario Flores, que en seran les productores executives juntament amb la seva representant, Mariola Orellana. 

Segons Mediapro, la sèrie, que tindrà dues temporades, "narrarà la història de l'artista i de la seva família, i revelarà aspectes fins ara inèdits de la seva vida". "La vida de Lola Flores és una història plena de llums, però també d'ombres que fins ara havien caigut en l'oblit, però que ara es donaran a conèixer per primera vegada", afegeix la companyia, que assenyala que "ningú arriba a ser tan important com Lola Flores sense pagar-ne un preu alt". "Tots aquells que creguin que coneixen Lola Flores i la seva història no ho faran realment fins que no vegin la sèrie", promet Mediapro.

El 'biopic', del qual encara no s'han revelat ni el títol ni l'equip artístic, resseguirà la vida de la cantant des dels inicis, "quan els seus pares lluitaven per tirar endavant la família a Jerez", fins a la seva defunció, el 1995, i reflectirà també "el buit que la seva mort va deixar en la vida artística espanyola i en el mateix clan Flores", que pocs dies després de la seva mort va perdre també un dels seus fills, Antonio. En paral·lel, la sèrie farà referència als principals fets històrics que van marcar Espanya al llarg de la vida de la cantant.

Lola Flores, nascuda a Jerez el 1923, va començar la seva trajectòria actuant en celebracions familiars a la seva ciutat i va acabar convertida en una veritable icona de la música no només a Espanya, sinó també a l'Amèrica Llatina. Al llarg de la seva vida va actuar en països de tot el món i va arribar a actuar per a personalitats com Ava Gardner, Audrey Hepburn, Sean Connery, Gary Cooper, Aristotelis Onassis o Winston Churchill.