Mèdia 06/11/2015

Love of Lesbian, al 'Rar' d'aquest diumenge

El suplement entra en exclusiva en el retir creatiu del grup –una masia del Penedès– i reflexiona amb Santi Balmes, cantant de la banda, sobre el significat de l’èxit i l’imperatiu vital de gaudir de les coses simples

Ara
2 min
rar

BarcelonaDesprés d'assaborir un any sabàtic, la maquinària dels Love of Lesbian s'ha tornat a posar en marxa. L'equip s’ha tancat amb el seu equip habitual, els productors Ricky Falkner, Santos Berrocal i Florenci Ferrer, a l’estudi Casamurada de Banyeres del Penedès per concentrar-se en el seu pròxim àlbum. Sembla que seran històries que neixen d’una necessitat de parar, escoltar-se, reconciliar-se amb el ritme vital. Santi Balmes, líder del grup, ho explica en exclusiva per al 'Rar' d'aquest diumenge.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A banda d'un extens reportatge sobre la banda, al suplement hi trobareu:

  • L’estiu del 2013 va esclatar el ‘paellagate’: els Love of Lesbian cuinaven una paella... amb ceba!, a l’anunci d’Estrella Damm. L’escàndol va arribar fins a les pàgines de la revista ‘Time’. Trinitat Gilbert signa un tema en què descobreix si realment la polèmica per la paella amb ceba estava justificada.
  • ‘Macba girl’ és una cançó dels Love of Lesbian. Al dictat del títol del tema, el 'Rar' s'ha traslladat a la plaça dels Àngels de Barcelona a la cacera de ‘looks’ de ‘noies Macba’.
  • Als Love of Lesbian se’ls coneix per les sigles LOL, que al seu torn també es refereixen a riure sorollosament (‘laughing out loud’). Marc Serrano analitza la proliferació desmesurada de sigles.
  • Els Love of Lesbian senten una predilecció especial per Mèxic –“és el primer país de Llatinoamèrica on vam tenir èxit”– i per la seva capital, el vibrant D.F., que descobrim de la mà de Xavier Moret.
  • Al principi, les ‘groupies’ només eren les seguidores d’un grup musical, ‘group’ en anglès. Però per la intimitat que van assolir amb molts artistes de primera fila ocupen un lloc destacat en la mítica del rock. Analitzem el fenomen 'groupie'.
stats