Ràdio
Mèdia 12/07/2014

Marta Cailà, sobre el seu relleu al capdavant del 'Via lliure': "Entenc perfectament la decisió de la direcció"

La presentadora del magazín dels caps de setmana de RAC1 assegura que està "contenta" i "agraïda". A partir del setembre la substituirà Xavi Bundó

Ara
1 min

BarcelonaMarta Cailà ha parlat aquest dissabte al matí, per primera vegada, sobre la decisió de la direcció de RAC1 de rellevar-la com a presentadora del 'Via lliure', el programa dels matins dels caps de setmana de l'emissora del Grupo Godó que presenta des de fa 13 temporades. La periodista ha explicat, en començar el programa, que la seva intenció era explicar-ho l'últim dia –diumenge de la setmana que ve–, però que finalment ha decidit parlar-ne abans en veure que la notícia sobre el seu relleu ha començat a circular.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"L'any vinent no presentaré el 'Via lliure'. Tretze anys són molts anys i la direcció ha decidit posar al capdavant del programa una nova veu de dins de l'emissora, que és un fet que m'agrada molt, perquè sempre he dit que a dins de RAC1 hi ha molt de talent", ha explicat Cailà. Tal com va avançar dimarts l'ARA, el seu substitut serà Xavi Bundó, que actualment forma part de l'equip d''El món a RAC1'.

Cailà ha assegurat que està "bé", "contenta" i que se sent "afortunada". "Aquí no passa res. Entenc perfectament la decisió de la direcció, això que quedi molt clar", ha subratllat, i ha avançat que l'últim dia de la temporada explicarà "què ha suposat" per a ella "aquesta magnífica etapa com a presentadora del 'Via lliure'", els motius pels quals se sent "tan afortunada i agraïda" i per què li fa "tanta il·lusió" la nova etapa que iniciarà a partir d'ara dins de RAC1, de la qual no n'ha donat encara cap detall.

stats