Mèdia 22/10/2013

Matt Damon, vuit anys casat, una gran família i un premi

Joan Callarissa
2 min

BarcelonaEll es caracteritza per la discreció i la senzillesa, i ella no és gens coneguda internacionalment comparada amb altres celebrities casades amb famosos. Matt Damon va escollir la mare de les seves filles inspirant-se en ell mateix. Es van conèixer el 2003 a Miami Beach gràcies a la seva feina d'actor. Ella era cambrera d'un bar d'aquella zona, i ell era allà per la pel·lícula Stuck on you . Damon va anar repetidament al bar fins que va conquistar el cor de Luciana Barroso, que dos anys més tard es va convertir en la seva dona i, més endavant, en la mare de les seves tres filles. Es van casar en una cerimònia civil a Nova York, íntima i senzilla. En aquests anys Matt Damon i Luciana Barroso no han mostrat cap gran estridència ni s'ha sentit cap rumor de ruptura. Plegats han construït, en vuit anys ben aprofitats, una família nombrosa amb tres filles. Les nenes són la Isabella, de 7 anys, la Gia, de 5, i l'Stella, de 3. A més a més, Barroso ja tenia una filla, l'Alexia, d'un matrimoni anterior.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Premi al compromís

Aquest cap de setmana el matrimoni es va deixar veure en la gala dels Environmental Media Awards, que va tenir lloc als estudis Warner Bros a Burbank, Califòrnia. Damon hi anava no només com a convidat, sinó que havia de recollir el premi que l'organització li ha donat per ajudar a preservar el planeta i pel seu continu compromís com a cofundador de Water.org, una organització que l'actor va crear per facilitar l'accés a aigua potable i millorar les condicions de sanejament de centenars de comunitats en zones empobrides, a l'Àfrica, l'Àsia o l'Amèrica Llatina. Damon i la seva dona, que van renovar els vots matrimonials a l'illa caribenya de Saint Lucia al mes d'abril, van seguir amb atenció l'esdeveniment i no van deixar de prodigar-se mostres d'afectes des de les butaques on estaven asseguts.

Que era una nit especial per a la parella va quedar molt clar, i no només per com ho van viure. També van destacar els amics que hi van invitar. Ben Affleck, amb qui va començar la seva aventura per Hollywood ja fa molts anys, hi va anar amb la seva dona, Jennifer Garner. La parella formada per Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones també va assistir a l'esdeveniment.

stats