Mèdia 11/06/2019

Màxim Huerta tornarà a la televisió amb un magazín d'estiu

Estarà al capdavant del magazín 'A partir de hoy' de La 1

Ara
1 min
Màxim Huerta tornarà a la televisió amb un magazín d'estiu

BarcelonaEl periodista Màxim Huerta tornarà a la televisió aquest estiu, segons ha anunciat avui TVE. L'exministre de Cultura estarà al capdavant de 'A partir de hoy', un magazín d'estiu que barrejarà actualitat i entreteniment. Aquest és el segon projecte de Huerta a La 1, que l'any 2016 ja va presentar 'Destinos de viajes', un format en què recorria els llocs més cinematogràfics de ciutats com Nova York, París, Londres o Roma.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El nou programa estarà dirigit per Julia Varela, que els últims quatre anys ha sigut comentarista d'Eurovisió, i Ángel Redondo. A més, segons La 1, comptarà amb col·laboradors "molt coneguts".

Aquest és el primer projecte televisiu que afronta Huerta després del seu pas fugaç pel ministeri de Cultura. El periodista, que havia presentat 'Informativos Telecinco' i havia estat a 'El programa de Ana Rosa', va assumir la cartera el 6 de juny de 2018 i una setmana després presentava la seva dimissió després que es fes públic que havia estat condemnat a pagar una multa de 366.000 euros per haver defraudat 218.322 euros a través d'una societat per pagar menys impostos entre el 2006 i el 2008. El seu mandat com a ministre és el més curt des de 1978 fins ara.

stats