Mèdia 22/09/2015

Telefónica assegura que Mediapro li demana 200 milions per la Champions

Ara
1 min

Barcelona200 milions d'euros. Aquesta és la quantitat que Mediapro demana a Telefónica per incorporar BeIN Sports –el canal que té l'exclusiva de la Lliga de Campions a Espanya– a Movistar+, segons ha assegurat aquest dimarts al matí el director general de Telefónica a Catalunya, Kim Faura. En concret, Faura assegura que el preu que Mediapro ha posat sobre la taula és de 180 milions fixos i 20 de variables en funció de l'increment del nombre d'abonats a la plataforma.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

El portal Ecoteuve ja havia avançat aquestes mateixes xifres aquest dilluns, però més tard Mediapro desmentia, en declaracions a Vertele, que aquesta sigui l'oferta que han presentat.

"A tots dos [Telefónica i Mediapro] ens convé arribar a un acord, però a un preu raonable", ha indicat Faura. El fet que BeIN Sports no es pugui veure a Movistar+, la plataforma amb més abonats a l'Estat, va abocar moltes persones a intentar veure la primera jornada de la Champions per internet, la qual cosa va generar molts problemes i queixes.

stats