Mèdia 04/05/2022

Mediaset emetrà en obert el Gran Premi de Fórmula 1 de Montmeló

El grup de comunicació ha arribat a un acord amb Movistar+

ARA
1 min
Pastor Maldonado, a Montmeló

BarcelonaMediaset Espanya emetrà en obert el Gran Premi de Fórmula 1 de Montmeló gràcies a l'acord de subllicència que ha subscrit amb Movistar+, plataforma que també oferirà les sessions de classificació i la carrera que tindrà lloc al Circuit de Barcelona-Catalunya, de Montmeló (Barcelona), el cap de setmana del diumenge 22 de maig.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

L'acord l'ha anunciat aquest dimecres el grup de comunicació, que ha destacat que les retransmissions a Mediaset Espanya comptaran amb la narració de Gonzalo Serrano i els comentaris del periodista del motor Iván Vicario i de l'expilot Jaime Alguersuari. Per la seva part, Matías Prats Chacón es desplaçarà al circuit per informar in situ de tot allò que passi a la competició.

El Gran Premi d'Espanya és la sisena cita de la temporada i se celebra a Montmeló des del 1991, any en què va guanyar el britànic Nigel Mansell. Des de llavors, Michael Schumacher i Lewis Hamilton són els pilots que més vegades s'han alçat amb el triomf al circuit català amb sis vegades cadascun. Les últimes cinc victòries han sigut per a Hamilton. Pel que fa a Fernando Alonso, hi va guanyar el 2006 i el 2013.

stats