Televisió
Mèdia 14/11/2014

Mediaset escalfarà durant cinc dies l'estrena per televisió de 'Lo imposible'

La pel·lícula, en una versió inèdita amb set minuts extres, s'emetrà dimarts per Telecinco

Ara
2 min

BarcelonaDesprés de moltes setmanes promocionant l'estrena per televisió de 'Lo imposible', Telecinco ja ha fixat la data per a l'emissió de la pel·lícula de Juan Antonio Bayona, la segona més taquillera de la història del cinema espanyol. Serà dimarts vinent, dia 18, a les 22.30, i Mediaset vol convertir aquesta estrena en tot un fenomen televisiu. Per això, ha programat diversos especials que aniran escalfant l'ambient durant els dies previs a l'emissió del film.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquest dijous a la mitjanit, tots els canals del grup ja van emetre conjuntament un avançament de la cinta, i des d'ara i fins dimarts la programació s'anirà esquitxant amb petites peces centrades en diferents aspectes de la producció, des de la tasca del director i els actors fins a la música o la història real en què es basa la pel·lícula. De fet, la protagonista real de la història, María Belón –en qui s'inspira el personatge interpretat per Naomi Watts– s'asseurà diumenge al sofà de 'Viajando con Chester', a Cuatro, per relatar la seva experiència, i tornarà a ser protagonista el mateix dimarts en un programa especial que s'emetrà abans i després de la pel·lícula.

Aquest espai, titulat 'Lo imposible de Lo imposible', recollirà el testimoni de Belón i d'altres persones que van viure en primera persona el 'tsunami' que va afectar el Sud-est asiàtic el desembre del 2004. A més, el programa comptarà amb la participació de Bayona, de diversos crítics de cinema, de Gemma Nierga –que va entrevistar Belón per primera vegada i va permetre al director descobrir la seva història–, de diversos periodistes que van cobrir la informació sobre la catàstrofe, de psicòlegs, de científics experts en aquest tipus de fenomens naturals i de membres de diverses entitats que van col·laborar en les tasques humanitàries, entre altres persones.

'Lo imposible' –produïda per Telecinco Cinema i estrenada l'any 2012– s'emetrà simultàniament per Telecinco i el portal de vídeos del grup, Mitele.es, i en els dies posteriors es podrà veure també a Cuatro i a FDF. La versió inclou set minuts extres que no formaven part del muntatge original i que són encara inèdits.

stats