Publicitat
Publicitat

PREMSA

La dreta mediàtica espanyola destaca el "sí a la guerra" de Zapatero contra Gaddafi

La Razón titula "Sí a la guerra", l'ABC "Zapatero, sí a la guerra" i El Mundo "Zapatero implica a España en una guerra para derrocar a Gadafi"

La premsa espanyola destaca en totes les portades la intervenció a Líbia però la dreta mediàtica posa tota la intenció en el fet que el president del govern, José Luis Rodríguez Zapatero, decideix fer intervenir l'exèrcit espanyol en aquesta "guerra".

La Razón titula "Sí a la guerra", l' ABC "Zapatero, sí a la guerra" i El Mundo "Zapatero implica a España en una guerra para derrocar a Gadafi".

D'altra banda, El País destaca que "Las potencias europeas lideran la opción militar contra Gadafi" i que el president del govern espanyol ofereix sis caces F-18, bucs i bases per a la missió. La Vanguardia titula en el mateix sentit.

El tsunami i la crisi nuclear japonesa queda en segon terme però es manté a les portades.

La premsa internacional titula en el mateix sentit. Le Monde mostra "La resposta militar d'Occident contra Gaddafi" i International Herald Tribune obre amb un titular similar al de la portada de l'ARA: "Europa pressiona a Líbia".

Postveritat

Etiquetes

Més continguts de

Postveritat
PUBLICITAT
PUBLICITAT