Mèdia 01/07/2015

Risto Mejide canvia de parella

Núria Juanico
2 min
Mejide canvia Carla Nieto  per una model de 19 anys

BarcelonaFa nou setmanes l’actriu gironina Carla Nieto encara apareixia al compte d’Instagram de Risto Mejide com la seva parella, amb imatges acompanyades d’etiquetes com #weareinlove i #happy. Però en poc més de dos mesos el publicista ha tornat a canviar de parella. La noia amb qui surt ara es diu Laura Escanes, és model, té 19 anys i viu a Sabadell. En una de les conferències del Fòrum Impulsa celebrat la setmana passada al Palau de Congressos de Girona, Mejide i Escanes van aparèixer junts i es van mostrar molt acaramel·lats en públic, segons informa el portal Vanitatis.

De fet, la noia va deixar entreveure la seva relació amb el publicista fa dues setmanes, quan va penjar una foto a Instagram amb un fragment del llibre de Mejide Que la muerte te acompañe. A la imatge, Escanes assenyalava una frase que defineix l’amor com “la combinació estable i perfecta entre l’energia de l’hidrogen i la vida de l’oxigen”. Risto Mejide també va compartir la foto al seu compte d’Instagram.

Davant d’aquests fets, queda palès que l’amor del presentador d’ Al rincón de pensar cap a Carla Nieto potser no era tan fort com ell assegurava fa unes setmanes. Just després que es conegués la seva relació amb la filla de l’exconsellera Marina Geli, Mejide va publicar un article a El Periódico en què admetia: “Que sí, cony, que m’he enamorat. I si sona molt cursi, me la porta fluixa”. També va dedicar-li un tuit en què afirmava que “mai havia sentit res així” per algú.

En qualsevol cas, sembla que les turbulències emocionals del publicista no han sorprès la seva exparella, Ruth Jiménez, amb qui va tenir un fill i va mantenir una llarga relació. En una entrevista a Vanitatis, la periodista afirma que ella ha girat full i que la seva relació forma part del passat. En referència a l’afer sentimental de Mejide amb Escanes, Jiménez diu: “Deu ser la crisi dels 40, o vés a saber. Ja és la segona noia de 19 anys, així que no deu ser una casualitat...”

stats