Mèdia 12/01/2022

Miki Núñez i Marta Torné faran parella al capdavant del nou 'talent' de TV3, ‘Eufòria’

El nou espai pretén recuperar l'entreteniment familiar a la televisió pública catalana

Àngel Català
1 min
Miki Núñez i Marta Torné en una imatge promocional d''Eufòria'

Eufòria, el nou talent show musical de TV3 que busca les millors veus anònimes de Catalunya, ja té encarregats de conduir el programa. Són Marta Torné i Miki Núñez, dues cares molt conegudes a la cadena. L’equip del programa ha decidit apostar per la seva energia, talent i simpatia, per posar-se al capdavant d’aquest projecte amb què TV3 pretén recuperar l’entreteniment familiar de gran format.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Marta Torné fa dues temporades que està vinculada a TV3, ja que ha sigut la presentadora de les dues últimes edicions del concurs Persona infiltrada. Per la seva banda, Miki Núñez no ha parat de treballar des del seu pas per Operación Triunfo, talent show del qual va ser finalista. El cantant terrassenc va representar Espanya al festival musical d’Eurovisió, celebrat a Tel-Aviv l’any 2019. Tot i estar centrat en la seva faceta com a cantant, abans d'assumir el repte d'Eufòria va debutar com a presentador amb el talent show musical Cover, un format digital de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals.

Eufòria encara està en fase de càsting, però veurà la llum el primer trimestre de l'any. Els candidats que van superar la primera fase multitudinària del mes passat assistiran a una segona audició els dies 14, 15 i 16 de gener. D’aquesta segona fase sortiran els quinze cantants definitius que hauran d’enfrontar-se i col·laborar en equip en una competició que pot canviar per complet el seu futur.

stats