Mèdia 30/07/2015

Miquel Calçada abandona el Grup Flaix i preveu seguir "assumint responsabilitats de gestió pública"

"Espero continuar treballant en l'anhel" de fer "avançar el sobiranisme" des de l'esfera pública, manifesta el periodista

Acn
1 min
Miquel Calçada / ACN

BarcelonaEl periodista i realitzador de programes de televisió Miquel Calçada ha formalitzat aquest dijous la seva desvinculació personal i accionarial de Grup Flaix, empresa que va fundar juntament amb el també periodista Carles Cuní fa 24 anys. Calçada s'havia allunyat de la gestió del dia a dia de l'empresa i les seves emissores a mesura que assumia tasques en l'àmbit públic, com l'organització dels actes commemoratius del Tricentenari del 1714. Segons un comunicat citat per l'ACN, "la previsió de continuar assumint responsabilitats de gestió pública, incompatibles amb la tasca que ha anat desenvolupant fins ara en l'empresa privada, és el motiu que ha dut Calçada a desvincular-se definitivament del Grup Flaix".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"L'objectiu que m'ha mogut des que tinc ús de raó ha estat contribuir a fer avançar el sobiranisme allà on fos. Ara espero continuar treballant en aquest anhel però des de l'esfera pública", ha declarat Calçada, que anunciarà el seu futur de forma més concreta en les properes setmanes. Calçada es desvincula d'un projecte que es va iniciar l'any 1991 amb una única llicència d'emissió a Terrassa i que, actualment, compta amb 21 llicències arreu de Catalunya i dues ràdios líders en els seus segments respectius. "Crear del no-res una emissora de ràdio ha estat una experiència fabulosa", ha indicat el periodista.

stats