Mèdia 21/05/2021

'Los misterios de Laura' ressuscitarà en forma de telefilm

Segons 'FormulaTV', la sèrie de TVE comptarà amb els guionistes originals: Javier Holgado i Carlos Vila

ARA
2 min
María Pujalte, protagonista de 'Los misterios de Laura'

BarcelonaDes de la primera temporada de Los misterios de Laura, estrenada el 2009, fins a l'arribada de la segona van passar dos anys, cosa que llavors no era gens habitual. La tercera no es va poder veure fins al 2014 i va costar molt que TVE la confirmés. Tot i aquesta història plena d'alts i baixos, l'estima que li tenien els seus seguidors ha fet decidir la pública espanyola per reviure la sèrie, tal com publica FormulaTV. Per ara, explica aquest portal, "es tracta d'un episodi que es podrà veure com una TV movie" i "que podria convertir-se en l'avantsala de noves entregues, encara que per ara el que està confirmat és aquest únic episodi". Tot i que han passat set anys des de l'última vegada que van encarnar els seus papers, TVE ja està contactant amb tot l'antic repartiment, diu el mitjà esmentat.

Los misterios de Laura estava protagonitza per María Pujalte, que donava vida a Laura Lebrel, una detectiu de policia d'aparença despistada però amb un gran instint per a la seva feina. Mare de bessons, treballava sota les ordres del seu exmarit, interpretat per Fernando Guillén Cuervo.

Per ara, només se sap que el rodatge arrancarà en els pròxims mesos, i no se sap amb quina productora treballaran. Fins ara, la ficció sempre havia estat produïda per Boomerang TV. Pel que fa a l'equip creatiu, la sèrie comptarà amb els seus guionistes originals, Javier Holgado i Carlos Vila. Des que la sèrie va desaparèixer de TVE, ha tingut molt d'èxit en altres camps. Per exemple en el de les adaptacions, entre les quals destaca la que en van fer als EUA. Tant ha estat l'èxit pòstum de la ficció que fins i tot s'havia estudiat de ressuscitar-la en alguna plataforma.

stats