Mèdia 13/11/2015

La model Karolína Kurková, mare per segon cop d’un nen

Segons 'People', ella i el seu marit, Archie Drury, han estta pares d'un segon fill, que ha estat nen. Ja en tenien un de sis anys, anomenat Tobin Jack

Joan Callarissa
2 min
La model Karolína Kurková, mare per segon cop d’un nen

BarcelonaLa model txeca Karolína Kurkova ha sigut mare per segona vegada, segons publicava ahir la revista nord-americana People. Una informació que ja ha confirmat la representant de la model, que afegia que tant el nadó com la mare es troben perfectament després del part. Tot i això, la mànager no ha dit res sobre la criatura, de la qual encara no han transcendit ni el nom ni el dia del naixement.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Per ara només se sap que Kurková i el seu marit, Archie Drury, han tingut un nen. És el segon que tenen. El primer es diu Tobin Jack i va arribar a les seves vides fa sis anys. Després de tenir-lo, Kurková va tornar durant un temps més a la seva vida professional, ja que es trobava en els millors anys de la vida d’una model: la dècada compresa entre els vint i els trenta.

Ara, amb 31 anys, aquesta reconeguda maniquí s’ha tornat a llançar a la maternitat donant-li un germà al Tobin, a qui es va veure emocionat aquest juliol a través d’Instagram. En aquesta xarxa social, Kurková va penjar un collage on es podia veure el seu primer fill tocant-li la panxa i somrient. “El meu segon paquet d’alegria està en camí i el Tobin no pot esperar més”, escrivia. Des de llavors, ha mostrat progressivament el seu embaràs a les xarxes socials, on molts dels seus 370.000 seguidors l’han felicitat.

El seu primer fill va néixer l’octubre del 2009, uns mesos després que el matrimoni es casés. Poc després de donar a llum, Kurková va confirmar que la maternitat li havia canviat la vida. “Després de tenir un fill les coses canvien. Em sento diferent”, va afirmar. “Et converteixes en una gran mare poderosa que pot fer qualsevol cosa”, explicava.

Kurková va sortir a la portada de Vogue, moment en què Anna Wintour va predir la seva fulgurant carrera. Des de llavors, ha tingut contractes amb firmes com Prada. Un any després de tenir el primer fill ja va desfilar per a Victoria’s Secret.

stats