Mèdia 27/05/2021

Montserrat Domínguez, nova directora de continguts de la Cadena SER

Actualment és la responsable d''El País Semanal'

A.P.
1 min
Montserrat Domínguez serà la nova directora de continguts del Cadena SER

Moviments a la direcció de la Cadena SER. Segons ha confirmat l'empresa, la periodista Montserrat Domínguez, actual directora del suplement dominical d'El País, assumirà el càrrec de directora de continguts de l'emissora de Prisa i també en coordinarà les direccions d'informatius, programes, esports i antena. La direcció general de l'emissora recaurà en Ignacio Soto, que substitueix Daniel Gavela.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Domínguez, que ha passat durant la seva carrera professional per Telecinco i Antena 3, ja ha ocupat posicions de responsabilitat dins de Prisa. Abans d'encarregar-se d'El País Semanal va ser directora del digital Huffington Post, que també forma part del grup de mitjans. La periodista també coneix bé la Cadena SER: el 2007 va fitxar com a col·laboradora de l'Hoy por hoy, en aquell moment dirigit i presentat per Carles Francino, i d'A vivir que son dos días, l'espai d'Àngels Barceló que posteriorment va dirigir i presentar Domínguez (del 2008 al 2012). Va ser per aquest programa que la periodista va rebre l'Antena de Oro.

Una altra de les novetats en la direcció de Prisa és el nomenament de María Jesús Espinosa de los Monteros com a directora general de Prisa Audio.

stats