Defunció

Mor als 76 anys l’humorista Paco Arévalo

Ha estat trobat sense vida a casa seva

2 min
Paco Arevalo

BarcelonaL’humorista Paco Arévalo ha mort aquest dimecres als 76 anys al seu domicili de València. L’actor, conegut pels seus espectacles teatrals i televisius, ha sigut trobat sense vida per un familiar. Just la nit de Cap d’Any Arévalo va ser un dels protagonistes de l’especial de Cachitos a La 2 per acomiadar el 2023.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Arévalo va començar la seva carrera artística al costat del seu pare i va actuar en espectacles com El bombero torero. La popularitat li arribaria gràcies als acudits: va arribar a gravar desenes de cintes d'àudio, que es venien sobretot a les gasolineres, una fama que augmentaria encara més de la mà de la televisió, quan el 1983 va debutar a l'Un, dos, tres, el popular concurs de TVE. Més tard va fer el salt al cinema, amb menys fortuna; això sí, va actuar en films com Agitarla antes de usar.

Del seu pas per la televisió destaca el seu primer programa propi, Arévalo y compañía, emès el 1997 a Antena 3, i la seva participació en diversos concursos com ara el reality La Granja. Més recentment, l'humorista s'havia sumat a l'equip de col·laboradors de Sálvame Deluxe.

Una part important de la seva carrera la va fer al costat del seu amic íntim Bertín Osborne, amb qui l'any 2011 va fer l'obra de teatre Dos mellizos. L'amistat entre Arévalo i Osborne s'ha mantingut al llarg dels anys, tot i que van reconèixer que durant gairebé sis mesos havien deixat de parlar-se arran d'una foto que l'humorista havia penjat a les xarxes que no li havia agradat a Osborne. La reconciliació entre tots dos es va escenificar a Mi casa es la tuya, el programa d'entrevistes d'Osborne. Un cop superada la crisi, en les últimes setmanes Arévalo havia sortit a defensar el cantant quan diversos mitjans el van criticar per no haver assumit la paternitat del seu últim fill.

A part de la seva carrera com a humorista, Arévalo era conegut per les seves opinions polítiques polèmiques, com quan el 2019, durant una entrevista a la ràdio d'À Punt, va assegurar que Franco no havia perseguit mai els homosexuals. També va ser durament criticat per les seves opinions sobre les persones trans.

stats