Mèdia 18/11/2019

Netflix prepara 'El inocente', amb Mario Casas, Aura Garrido i Alexandra Jiménez

La sèrie, creada per Oriol Paulo, es basa en la novel·la homònima de Harlan Coben

Ara
1 min
Mario Casas és un dels protagonistes d''El inocente'

BarcelonaNetflix començarà a rodar divendres El inocente, una nova sèrie produïda a Espanya i que té com a creador i director Oriol Paulo. La ficció, que adapta el bestseller homònim de l'escriptor nord-americà Harlan Coben, publicat el 2005, estarà protagonitzada per Mario Casas, Aura Garrido i Alexandra Jiménez.

Els dos primers interpretaran el matrimoni format pel Mateo i l'Olivia, que per segona vegada afronten una situació molt complicada que posarà a prova la seva relació. Fa nou anys, ell va ser condemnat a presó després d'haver intercedit en una baralla i haver acabat matant una persona. Un cop ha recuperat la llibertat, tots dos estan a punt de ser pares i d'aconseguir la casa que fa temps que anhelaven. Però una trucada inesperada i inexplicable està a punt de destrossar novament les seves vides.

Paulo, director de pel·lícules com Contratiempo o Durante la tormenta, i també de la sèrie de TV3 Nit i dia (juntament amb Manuel Huerga), ha escrit el guió d'El inocente al costat de Jordi Vallejo i Guillem Clua. La sèrie, que tindrà vuit episodis, és una producció de Sospecha Films i Think Studio.

stats