Mèdia 12/06/2017

Núria Roca presentarà el nou magazín matinal de TV3

El nou espai s'emetrà en la franja horària que, fins ara, ocupava 'Els matins'

Alejandra Palés
2 min
Núria Roca presentarà el nou magazín matinal de TV3

BarcelonaLa comunicadora valenciana Núria Roca s’incorporarà a TV3 per presentar 'A tota pantalla', el nou magazín matinal de la televisió pública que s’estrenarà a la tardor. Segons ha informat el canal, el nou espai pretén ser “un programa jove per a gent adulta” i no estarà lligat ni a l’agenda informativa ni se centrarà en l’actualitat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Núria Roca: la presentadora que TV3 ha deixat escaparRoca, a més d’exercir de presentadora, també codirigirà l’espai junt amb Óscar Nogueira, responsable de 'Joc de cartes', el concurs sobre el món de la restauració que s’emet els dijous a la nit i que ha estat un dels èxits d’aquesta temporada. El nou programa, que s’emetrà de dilluns a divendres, començarà cap a les 11.00 h i finalitzarà a les 13.45 h, just abans del nou 'Telenotícies comarques'.

Segons Nogueira, l’objectiu és oferir a la graella “una illa d’entreteniment enmig d’un mar d’actualitat informativa constant”. Per això estarà obert a qualsevol temàtica, que s’abordarà des d’una mirada informal, divertida i, fins i tot, didàctica. Els responsables afirmen que el to del programa serà un dels aspectes que el diferenciaran de la competència.

Renovació de la programació

L’estrena d''A tota pantalla' s’emmarca dins de l’estratègia de TV3 per renovar la seva programació de cara a la pròxima temporada, que començarà el 4 de setembre. El magazín matinal és l’última incorporació a una franja horària que patirà una remodelació integral que inclou la desaparició d'Els matins'. L’espai horari que fins ara ocupava el veterà programa s’omplirà amb dues noves propostes, una de les quals la que liderarà Núria Roca. Abans hi haurà un informatiu amb Lídia Heredia al capdavant, que començarà a les 8.00 i enllaçarà amb ' A tota pantalla'.

A més, tal com va avançar l’ARA, l''Espai terra s’acomiadarà de la graella diürna per facilitar que el nou magazín enllaci amb el 'Telenotícies comarques'. Els responsables de programació de la cadena estan valorant diverses opcions per decidir quin podria ser el futur dels continguts del programa que presenta Tomàs Molina. Una de les opcions seria integrar-los en el magazín matinal de Roca. També s’havia apuntat a la possibilitat que tornés als vespres -l’horari en què es va estrenar originalment-, però tal com va explicar l'ARA fa unes setmanes aquesta via ja s'ha descartat.

Nascuda l’any 1972 a la localitat valenciana de Montcada, Roca va començar la seva carrera professional a Canal 9 amb el concurs 'La sort de cara'. Posteriorment va passar per les principals televisions de l’Estat. A TVE va presentar 'Waku waku', mentre que a Antena 3 es va encarregar de 'La isla de los famosos'. A Telecinco va provar sort com actriu participant a la sèrie ' Javier ya no vive solo', dirigida per Emilio Aragón. Actualment presenta 'Fantastic duo' a La 1 i es fa càrrec també del programa radiofònic 'Lo mejor que te puede pasar', a Melodia FM. Fa dues setmanes va anunciar que deixaria aquesta feina després de tres temporades.

stats