Mèdia 08/09/2014

‘Espai Terra’ arriba al migdia i absorbeix ’El medi ambient’

Joan Callarissa
2 min
‘Espai Terra’ arriba al migdia   i absorbeix ’El medi ambient’

BarcelonaEl programa de TV3 Espai Terra inicia una nova etapa avui després d’haver sigut “totalment renovat” i que s’hi hagi donat un “nou format”, segons informa TV3 en una nota. El primer canvi és d’horari, ja que l’espai -provinent del vespre- passa a la franja del migdia, a les 13.30, just abans del TN comarques. La segona novetat és que estrena plató, i la tercera, que s’hi incorpora com a presentadora Irma Pina, que acompanyarà Tomàs Molina en la conducció del programa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Aquesta nova temporada el programa se centra en temes com els camins de ronda del litoral i els esports que es poden practicar en plena natura. A part d’això, l’espai continuarà descobrint els secrets i els llocs “més bonics del país”. A més a més, el canvi d’horari del format provoca que engoleixi El medi ambient, un espai que s’emetia després del TN comarques. L’extint format, que ha estat funcionant durant 22 anys, acostava a l’audiència la manera de crear un futur sostenible o com fer compatible les nostres vides amb el nostre entorn sense perjudicar-lo, una tasca de divulgació que li ha comportat nombrosos reconeixements. Espai Terra mantindrà els reportatges que feien periodistes de la casa com Cori Calero, Rafel Bagot, Dani Ramírez i Eloi Cordomí.

El programa d’avui comença fent una ruta per un dels camins de ronda que recorren la Costa Daurada, amb Dani Ramírez, des de la punta de la Móra, al costat mateix de Tamarit, fins a arribar a les grans platges de Tarragona. Es podran veure petites cales, com la de Becs, i el camí passarà pel bosc de la Marquesa, de gran valor ecològic, per la cala Romana i per la platja del Miracle.

stats