Mèdia 17/05/2017

'El País' haurà de rectificar la informació sobre els suposats comptes de Mediapro en paradisos fiscals

L'Audiència Provincial de Barcelona considera que el diari ha sigut "incapaç d'aportar elements que demostrin les seves afirmacions"

Ara
1 min
'El País' haurà de rectificar la informació sobre els suposats comptes de Mediapro en paradisos fiscals

BarcelonaL'Audiència Provincial de Barcelona ha condemnat avui 'El País' a rectificar la informació publicada al diari el 14 de desembre del 2014 en la qual s'assegurava que Jaume Roures, director general del Grup Mediapro, tenia més de 250 milions d'euros en 150 comptes bancaris en paradisos fiscals. Segons el text de la sentència, el diari ha sigut "incapaç d'aportar elements que demostrin les seves afirmacions".

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Segons ha explicat Mediapro a través d'un comunicat, Jaume Roures i el grup de comunicació exigien al rotatiu una rectificació pública de la informació. Un cop coneguda la sentència, el diari haurà de publicar una rectificació que tingui una rellevància similar a la de la noticia publicada en el seu moment. El text haurà d'aparèixer en portada i en les pàgines interiors del diari, dins de la secció de Societat.

El grup s'ha mostrat satisfet amb la sentència ja que, assegura, "deixa clarament establert que 'El País' va publicar la informació sense cap mena de fonament ni cap document que la sustentés".

Paral·lelament a la demanda de rectificació, Mediapro va interposar contra el diari una querella criminal per injúries i calúmnies que encara està en curs.

stats