Mitjans públics
Mèdia 25/07/2013

Els partits acorden estudiar models de cogestió per a TV3

L'acord s'ha pres per unanimitat i busca integrar treballadors al consell de govern de la CCMA

Ara
1 min
Els parlamentaris han segellat l'acord amb els treballadors de TV3 aquest dijous

BarcelonaTots els partits amb representació al Parlament s'han posat d'acord per obrir un marc de diàleg que estudiï la proposta presentada pels treballadors de TV3 per a la cogestió dels mitjans de la Corporació Catalana de Mitjans Audiovisuals (CCMA). D'aquesta manera, al setembre se celebrarà una jornada al Parlament que tindrà per objectiu escoltar diversos especialistes en gestió empresarial perquè puguin aportar idees i experiències de cogestió en una empresa com TV3.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"L'objectiu és definir el més clarament i obertament possible les estratègies de futur dels mitjans públics i aconseguir la màxima eficiència i eficàcia en la gestió i en el servei públic que ofereixen", explicava la comissió de treballadors de TV3 que ha presentat la proposta. Entre les mesures que es contemplen, hi ha la presència de treballadors al consell de govern de la CCMA i l'habilitació de "nous mecanismes de millora contínua i d'autoanàlisi del funcionament intern amb participació dels treballadors".

De moment, aquest divendres se celebrarà una taula rodona per presentar-la, al Col·legi de Periodistes. Hi intervindran el director de l'Institut de Governança i Direcció Pública d'ESADE, Albert Serra, el secretari general de la UGT de Catalunya, Josep Maria Àlvarez, el secretari general de Comissions Obreres de Catalunya, Joan Carles Gallego, i Jordi Vilardell i Josep Maria Camps, membres del Grup de Treball de Cogestió de TV3.

stats