MITJANS PÚBLICS
Mèdia 04/11/2011

Perilla la continuïtat de TV de l'Hospitalet

N.a.
1 min

Barcelona.Amb onze anys de vida, Televisió de l'Hospitalet veu perillar la seva continuïtat. Així ho denuncien els seus treballadors en un comunicat en què alerten que el futur del mitjà públic és "incert". La concessió de Televisió de l'Hospitalet a la productora Lavinia expira el 31 de desembre i des del consistori ja s'ha informat a la plantilla que no es prorrogarà per raons pressupostàries. A partir d'aquesta data "totes les opcions estan sobre la taula", asseguren des del comitè d'empresa que els ha comunicat el govern municipal. Fins i tot el tancament del mitjà. Davant l'escenari, els treballadors han iniciat una recollida de firmes a la web Salvemtvlh.com i una ronda de contactes amb representants del consistori.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

"A dia d'avui no podem garantir res", reconeix el primer tinent d'alcalde de l'Ajuntament de l'Hospitalet, Francesc Josep Bellver. Els pressupostos municipals, que altres anys ja havien superat l'aprovació inicial en aquestes dates, estan en l'aire perquè el consistori desconeix quins ingressos rebrà de l'Estat i la Generalitat. "No volem incomplir cap contracte, en el moment que tinguem més certeses ja parlarem de prestacions de serveis", defensa Bellver, tot destacant que la televisió municipal no és l'única afectada: "Qui té el contracte en vigor molt bé, a qui se li acaba no li prorroguem".

Tot i que el consistori no vol "fer hipòtesis sense cap fonament", sí que assegura que tancar la Televisió de l'Hospitalet està "molt allunyat" de la seva voluntat. "El més probable és que fem un pressupost realista, ni fer volar coloms ni zero", diu Bellver. La televisió té un pressupost anual d'1,5 milions d'euros, dels quals 1.335.288 euros corresponen al contracte amb Lavinia i la resta a subministraments de l'edifici.

stats