Mèdia 09/10/2019

El periodista Toni Vall, distingit amb el premi de comunicació Som Cinema

El guardó reconeix la seva trajectòria "com a periodista cultural en l'àmbit del cinema"

Ara
1 min
Toni Vall

BarcelonaEl periodista Toni Vall, col·laborador de l'ARA, ha estat distingit amb el III Premi de Comunicació Som Cinema, que atorga el Festival de l'Audiovisual Català. L'organització del certamen vol reconèixer així la seva trajectòria "com a periodista cultural en l'àmbit del cinema, que sempre ha exercit amb esperit crític i pedagògic, així com la seva tasca en la difusió dels autors i del cinema català".

Vall, nascut a Barcelona el 1979, és professor de periodisme a la Universitat Autònoma de Barcelona i, a més de l'ARA, col·labora també amb les revistes Cinemanía i Sàpiens, amb el programa de ràdio El món a RAC1, el format televisiu Àrtic (de Betevé) i amb els diaris digitals Nació Digital, La Llança, El Nacional i Sentit Crític. A més, és autor dels llibres La meva vida en un clic, sobre el fotògraf Horacio Seguí, i Les veus de la influència, on entrevistava quinze periodistes catalans.

El premi se li lliurarà durant la sessió inaugural del festival Som Cinema, que tindrà lloc a Lleida entre els dies 22 i 27 d'aquest mes.

stats