Televisió

El petó de Gadel, la calva de Pedroche i un amulet de la Carrà, 'hits' del Cap d'Any

Les cadenes van donar la benvinguda al 2022

À.G.
2 min
Elena Gadel besa Llucià Ferrer, en l'arribada del 2022

BarcelonaToni Cruanyes presentant l'Està passant i explicant que els jugadors del Barça havien fet la seva tradicional visita a l'hospital infantil, però per rebre ells els ànims dels nens, veient com va el primer equip. O el cuiner Marc Ribas al capdavant de Crims, investigant qui ha robat el premi Ondas de Carles Porta. TV3 va voler sacsejar la graella per Cap d'Any i mostrar com serien els programes insígnia si en canviessin els presentadors. Les campanades també van deixar un moment per al record: el de la cara astorada de Llucià Ferrer quan Elena Gadel li va plantar un sentit petó als llavis. Si no va ser espontani, va estar molt ben interpretat.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A les televisions espanyoles, Cristina Pedroche va tornar a capitalitzar l'atenció gràcies a les expectatives generades al voltant del seu vestit i, en aquest cas, també del tall de cabells, ja que havia insinuat un canvi radical. La presentadora va aparèixer vestida amb una peça de l'any 1991 del desaparegut dissenyador Manuel Piña, a més d'una capa alada de Buj Studio, sabates de Manuel Albarrán i un casc. Com que apareixia inusualment coberta, va ser en el moment de treure's el casc que va revelar una closca nua, amb efecte d'afaitada al zero. I, com és habitual, la parella de Pedroche, el xef Dabiz Muñoz, la va acompanyar mentre ella lluïa aquesta icònica peça de tafetà calat iridescent, inspirat en la metamorfosi dels insectes. La peça va sortir del museu dedicat al modista que hi ha a Manzanares. És el vuitè any que Antena 3 intenta arrabassar-li el lideratge a La 1, pel que fa a la retransmissió de les campanades.

Mentrestant, Anne Igartiburu i Jacob Petrus (conductor d'Aquí la Tierra) donaven la benvinguda al 2022 amb l'absència destacada d'Ana Obregón, que es va perdre la cita per haver donat positiu de coronavirus a última hora. La presentadora, amb el seu vermell ja clàssic, va tenir diversos missatges de consol i condol per als afectats per la pandèmia i va mostrar, fora de guió, un amulet que li va regalar Raffaella Carrà, desapareguda el 2021. "Jo l'estimava molt i avui li enviem un missatge des d'aquesta casa, la seva, fins allà dalt", va dir, mentre elevava un petó al cel. I parlant d'elevacions, les xarxes s'enreien del fet de col·locar Petrus dalt d'una tarima per fer-lo semblar una mica més alt que la seva partenaire.

Igartiburu i Petrus

Sabent que poc podien fer contra la inèrcia del públic de veure La 1, o contra el morbo pel vestit de Pedroche a Antena 3, Carlos Sobera i Paz Padilla van fer una retransmissió de baixa intensitat conjunta per a Telecinco i Cuatro. Com ja és habitual, no van optar per la Puerta del Sol de Madrid, sinó que van desplaçar-se, en aquesta ocasió a Vejer de la Frontera.

stats