Mèdia 25/09/2019

'Planta baixa', obligat a aturar l'emissió d'avui per problemes tècnics

L'espai no ha pogut continuar i TV3 ha hagut de connectar amb el 3/24

Ara
1 min
'Planta baixa', obligat a aturar el programa d'avui a causa de problemes tècnics

BarcelonaUns problemes de so irresolubles han obligat avui a aturar l'emissió de 'Planta baixa', l'espai d'actualitat presentat per Ricard Ustrell que s'emet diàriament a TV3 de 11.50 h a 14.00 h. Pocs minuts després de començar a emetre's, el programa ha hagut d'aturar-se i la televisió pública ha connectat amb el 3/24 i el debat de política general per ocupar el buit. Des de TV3 no s'han donat més detalls sobre la causa dels problemes que han impedit seguir amb el programa.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A través de les xarxes socials, Ricard Ustrell, presentador i codirector del programa juntament amb Xavi Rossinyol, ha demanat disculpes als espectadors i ha assegurat que demà 'Planta baixa' tornarà a l'emissió regular.

La setmana passada el programa 'Està passant', presentat per Toni Soler, va viure una situació similar. L'emissió del 12 de setembre es va haver d'aturar quinze minuts després que comencés l'emissió arran d'un problema elèctric. El plató es va quedar a les fosques diverses vegades i, finalment, van decidir aturar el programa i fer-ne un de nou excepcionalment el dia següent, que era divendres i normalment s'emet un resum dels millors moments de la setmana.

stats