Mèdia 07/08/2019

La nova plataforma de Disney oferirà accés als continguts de Hulu i ESPN+

La companyia ha anunciat que farà un paquet per 12,99 dòlars al mes

Alejandra Palés
2 min
La nova plataforma de Disney oferirà accés als continguts de Hulu i ESPN+

BarcelonaDisney segueix revelant detalls sobre la seva nova plataforma per 'streaming', Disney+, que començarà a funcionar als Estats Units el pròxim 12 de novembre. Segons ha explicat la companyia, els usuaris del nou servei podran accedir a un paquet que unirà els continguts de Disney+, Hulu i la plataforma esportiva ESPN+ per 12,99 dòlars al mes, el mateix preu que té la tarifa estàndard de Netflix als Estats Units. Amb aquest anunci l'empresa resol l'interrogant sobre què passaria amb Hulu, una plataforma que fins ara funcionava de manera independent i de la qual n'és accionista majoritari Disney.

La proposta de Disney suposa un estalvi de diners respecte a la contractació individual dels serveis per 'streaming'. Disney+ tindrà un preu mensual de 6,99 dòlars mensuals; Hulu té un preu bàsic (amb anuncis) de 5,99 dòlars al mes, i ESPN+, 4,99 dòlars al mes. Si es contracten els tres serveis per separat l'usuari hauria de pagar 17,97 dòlars al mes, mentre que si opta per l'oferta de la nova plataforma s'estalviarà 5 dòlars mensuals.

El preu de l'oferta permet a Disney+ competir directament amb les plataformes ja existents. A més de tenir el mateix preu del paquet bàsic de Netflix, també s'equipararà al d'Amazon Prime Video, que als Estats Units també costa 12,99 dòlars al mes. Falta saber quin serà el preu de la nova plataforma de Warner, HBO Max, que segons el 'Wall Street Journal' se situaria entre els 16 i 17 dòlars mensuals.

Primers continguts

A més del preu, un dels atractius de Disney+ són els seus continguts. El CEO de Disney, Bob Iger, ha anunciat que entre els continguts que oferirà la plataforma hi ha programats 'remakes' de pel·lícules clàssiques com ara 'Solo en casa' (1990), 'Una noche en el museo' (2006) o 'Doce en casa' (2003). Aquestes pel·lícules formen part de la promesa de la companyia d'oferir 25 sèries originals (com la que preparen de 'Star Wars'), 700 pel·lícules de catàleg, 100 llargmetratges estrenats recentment –com ara 'Aladdin', 'El rey león' o 'Capitana Marvel'– i 7.500 episodis de diferents sèries que són propietat de Disney.

A més, amb la suma de Hulu i ESPN+ els usuaris podran veure continguts originals de la primera –com 'El cuento de la criada' o la recent adaptació de 'Cuatro bodas y un funeral'– i competicions esportives com la lliga de beisbol, la lliga d'hoquei o els Grand Slams de tenis.

stats