ARA
Mèdia 24/02/2011

Més independentisme, individualisme i pragmatisme: els nous valors dels catalans, a la portada de l'ARA

Els resultats d'un estudi presentat per ESADE i la Fundació Carulla obren l'edició d'aquest dijous. Les imatges destacades són per a Líbia

Redacció
1 min
portada 24 febrer

BarcelonaEl canvi de valors que s'ha produït els darrers deu anys a Catalunya queda reflectit en un estudi presentat per ESADE i la Fundació Carulla. En l'edició d'aquest dijous en donem tots els detalls, i el tema obre la portada. En la darrera dècada, els catalans ens hem tornat més independentistes, hem descobert que volem més lleure i menys feina i hem començat a actuar de maneta més individualista i pragmàtica. Són algunes pinzellades del que indica l'estudi.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

A la primera plana, també hi ha espai per a les imatges que comencen a arribar de Líbia: els refugiats i l'enterrament en fosses de les víctimes de la repressió de la revolta. També abordem el problema de l'obesitat a través de casos amb nom i cognoms i anunciem que Sopa de Cabra planeja el retorn als escenaris.

Pel que fa als articles d'opinió, es destaquen a la primera plana els d'Alfredo Pastor –sobre els defectes del sistema econòmic, que no està encarat a generar el mínim atur possible-, Beatriz Navarro –que recupera la figura de Simone de Beauvoir per reflexionar sobre el present– i Ferran Sáez, que critica amb duresa les xarxes socials, com ara Facebook.

stats