Mèdia 20/05/2015

El presentador David Letterman diu adéu a la televisió

1 min
El presentador David Letterman diu adéu 
 A la televisió

El presentador i humorista nord-americà David Letterman s’acomiada avui del seu late show. Així, Letterman posa punt final a 33 anys al capdavant d’aquest tipus de programes (primer a la cadena NBC i més tard a la CBS). Serà un adéu històric, ja que el presentador és l’últim d’una generació de còmics que va crear escola.

Inscriu-te a la newsletter Sèries Totes les estrenes i altres perles
Inscriu-t’hi

Amb un humor gamberro, irreverent i irònic, Letterman ha sigut un gran renovador del gènere i també un dels comunicadors amb més èxit de les últimes dècades als EUA. Per acomiadar-lo, en l’últim programa hi participaran amics i cares conegudes d’arreu del món. De fet, les últimes setmanes Letterman ja ha avançat el seu comiat amb entrevistes a l’expresident dels EUA Bill Clinton, els actors George Clooney i Julia Roberts i la presentadora Oprah Winfrey, entre d’altres. Dimarts, després de dues dècades d’absència, la música va anar a càrrec de Bob Dylan.

Letterman, que ha encadenat 22 temporades com a conductor del programa nocturn de la CBS, serà rellevat per Stephen Colbert, conegut pel personatge homònim que interpretava a The Colbert report i per la seva particular manera de burlar-se dels polítics i dels mitjans de comunicació.

stats